Ieder mens is anders en dus heeft ook ieder mens weer andere vragen. Over loopbaan, of over privézaken. Dat blijft mij enorm interesseren. Door mijn ervaring als leidinggevende van een intern detacheringsteam, personeelsadviseur, mobiliteitscoach bij grote organisaties en zelfstandig coach/loopbaanbegeleider heb ik geleerd scherp te luisteren en de dingen te horen waarover het werkelijk gaat. Mijn sterke kant is dan ook jou helderheid te verschaffen bij je vragen en je te tonen dat je diep van binnen ook zelf het antwoord al weet. Vervolgens help ik je met het ontwikkelen van de verborgen kwaliteiten. Op een directe manier, maar natuurlijk met compassie.
Leven met een open vizier, genieten van wat er is en jezelf blijven ontwikkelen zijn voor mij belangrijke uitgangspunten. Zowel zakelijk als privé. Dus je bent bij mij van harte welkom, met al je vragen en (verborgen) kwaliteiten. Laten wij er samen iets moois van maken.

Ik ben lid van Noloc, de vereniging van loopbaanprofessionals, en werk volgens de Noloc-gedragscode. In het beroepsregister bezit ik de kwalificatie Register Loopbaanprofessional. De opleiding tot Therapeut Energetic Integration heb ik gevolgd bij Bodymind Opleidingen. Tevens ben ik lid van SBLP de Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. Meer weten over Nanda Stuurman? Klik hier voor een cv.
Profiel
Nanda